انتقال به محتوای اصلی
For Better Performance Please Use Chrome or Firefox Web Browser
دکتر مریم حقیقی
دانشیار دانشکده کشاورزی
فرم جستجو
جستجو
English
فارسی
مقايسه ميزان كاهش كيفي فلفل،كلم و كرفس در روشهاي مختلف بلانچ و فريزر پس از شش ماه. يازدهمين كنگره ملي علوم باغباني ايران. 4-7
Conference Papers
ماه:
September
سال:
1398
خانه
زندگی نامه
انتشارات
پروژه ها
نرم افزارها
دروس
دانشجویان
آزمایشگاه
اطلس رنگی کتاب اصول تولید و پرورش کاربردی قارچ خوراکی
ثبت اختراع
کتاب
تحت نظارت وف ایرانی