تاثير غرقابی بر فيزیولوژی و بيان ژن آکواپورین یک PIP1)) در فلفل. مجله علوم و فنون باغبانی ایران. 24(2)، 274-259. http://journal-irshs.ir/article-1-444-en.html |
December |
1402 |
تأثیر هرس میوه بر شاخص های کیفی و عملکرد دو رقم فلفل دلمه ای (.Capsicum annuum L). مجله علوم سبزی-ها. 7(1)، 79-61. https://doi.org/10.22034/iuvs.2022.562380.1234 |
August |
1402 |
راهکارهای بومیسازی فناوریهای نوین صنعت باغبانی ایران. پژوهش¬های راهبردی در علوم کشاورزی و منابع طبیعی. 8(1)، 28-17. https://doi.org/10.22047/srjasnr.2023.171629 |
December |
1402 |
تأثیر آبیاری موضعی بر تغییرات فتوسنتز، تنفس و صفات کیفی گوجه¬فرنگی فرآوری. فنآوری تولیدات گیاهی. 23(2)، 12-1. https://doi.org/10.22084/ppt.2023.23939.2039 |
June |
1402 |
تاثیر محلولپاشی پتاسیم بر بوتههای خیار رقم Miran تحت تنش خشکی. نشریه علوم باغبانی. 36(3)، 576-563. https://dorl.net/dor/20.1001.1.20084730.1401.36.3.2.3 |
November |
1401 |
مقایسه صفات فیزیولوژیک دو رقم فلفل شیرین سبز و نارنجی تحت تنش شوری. تولید و فرآوری محصولات زراعی و باغی. 12(3)، 48-33. http://jcpp.iut.ac.ir/article-1-3128-fa.html |
April |
1401 |
اثر عصاره جلبک دریایی و نور LED بر رشد لیسیانتوس رقم "آرنا" و "ماریاچی". نشریه تغذیه گیاهان باغبانی. 5(1)، 150-138. https://doi.org/10.22070/HPN.2023.13657.1120 |
Spring |
1401 |
تاثیر ایندول بوتریک اسید و تریپتوفان بر عملکرد، کیفیت و عمر پس از برداشت قارچ تکمه¬ای (Agaricus bisporus). مجله علوم و فنون باغبانی ایران. 33(3)، 302-291. http://journal-irshs.ir/article-1-489-en.html |
December |
1401 |
تأثیر شوری بر خصوصیات فتوسنتزی و غلظت عناصر برگ توده¬های مختلف خربزه (Cucumis melo L.). فنآوری تولیدات گیاهی. 22(2)، 57-47. https://doi.org/10.22084/ppt.2023.17738.1894 |
March |
1401 |
تأثير تيمارهاي ويتامين C و B بر عملكرد قارچ تكمهاي و عمر پس از برداشت آن. مجله علوم باغبانی. 36(1)، 56-43. https://doi.org/10.22067/jhs.2021.61967.0 |
March |
1401 |
بررسی تغییرات رشدی و فتوسنتزی خیار پیوند شده بر روی پایه کدوحلوایی و قلیانی در شرایط تنش سرما. فنآوری تولیدات گیاهی. 14(1)، 54-45. https://doi.org/10.22084/ppt.2023.17579.1887 |
September |
1401 |
تعيين شرايط بهينه توليد سوخچه آنيون ستsets در دو تيپ روزبلند و روزكوتاه پياز خوراكي. مجله علوم سبزیها. 10(2)، 151-162. https://doi.org/10.22034/iuvs.2022.79608.1023 |
March |
1400 |
مقايسه صفات مورفولوژيكي و بيوشيميايي و ارزش غذايي تودههاي اسفناج بومي در شرايط كشت بهاره. مجله فرآیند و کارکرد گیاهی. 42(1)، 146-127. http://jispp.iut.ac.ir/article-1-1407-en.html |
July |
1400 |
وضع موجود تولید محصولهای باغبانی در ایران: یک بررسی اسنادی 2- سبزیها، گلها، گیاهان زینتی و گیاهان دارویی. پژوهش¬های راهبردی و علوم کشاورزی و منابع طبیعی. 1(6)، 84-69. https://doi.org/10.22047/srjasnr.2021.128743 |
June |
1400 |