For Better Performance Please Use Chrome or Firefox Web Browser

پروژه های دانشگاهی

  راهنمایی و مشاوره پایان نامه : 

1.      اثر بور بر کاهش تنش دمای پایین ریشه و قسمت هوایی گوجه‏فرنگی در مرحله‏ی رویشی

2.      اثر کاربرد ملاتونین بر فیزیولوژی و رشد  فلفل دلمه­ای تحت تنش شوری

3.      اثر تنش خشکی و همزیستی قارچ اکتومایکوریزا بر ویژگی‌های رشدی و  فیزیولوژیکی برخی گونه‌های کاج در دوره نونهالی

4.      تاثیر آبیاری با آب خروجی از تالاب‎های هیبریدی بر روی رشد گیاه فلفل دلمه‎ای

5.      جوانه­زنی بذر و رشد گیاهچه لیسیانتوس (Eustoma grandiflorum) تحت تیمار سرمادهی، نور و عصاره جلبک دریایی

6.      تنظیم رابطه منبع مقصد در فلفل دلمه ای و بررسی تغییرات مدل حرکت مواد غذایی، عملکرد و کیفیت میوه در گلخانه کم نور

7.      مورفولوژی، فنولوژی و فیزیولوژی برخی جمعیت های اسفناج و ژنهای موثر در گلدهی

8.      تأثیر محلول‌پاشي سيليكات‌پتاسيم و سيتوكينين بر افزايش تحمل به تنش دماي بالا در فلفل دلمه‌اي

9.      مقایسه اثر تنش خشکی و غرقابی کوتاه مدت و تدریجی بر  روابط آبی و تغییرات فیزیولوژیکی فلفل دلمه‌ای

10.  اثرمتقابل کاربرد هورمون (اکسین و جیبرلین) و هرس میوه بر رشد و عملکرد دو رقم فلفل دلمه­ای

11.  ارزیابی خصوصیات پس از برداشت گوجه‌فرنگی تیمار شده با عصاره برگ گوجه‌فرنگی، زیتون، بید، چنار و نارون

12.  ارزیابی رشد و ویژگی­های مورفولوژیکی توده­های ملون ایرانی و افغانی تحت تنش شوری جهت کشت گلخانه­ای

13.  بررسی تنوع ژنتیکی برخی توده­های ایرانی و افغانی ملون با استفاده از نشانگرهای مورفولوژیک و مولکولی

14.  ارزیابی افزایش جوانه زنی بذر و رشد نشاء فلفل، گوجه فرنگی، خیار،کرفس و طالبی با استفاده از امواج فراصوت

15.  بررسي توان رشد و گياه پالايي دو گونه چمن جهت ايجاد فضاي سبز در خاك آلوده شده به لجن هاي نفتي

16. اثر دماي ناحيه ريشه بر متابوليسم نيتروژن، رشد و خصوصيات فيزيولوژيكي كاهو و فلفل دلمه اي سبز در سه سطح نيتروژن در مراحل اوليه رشد

17.  اثرمراحل آماده سازي، انجماد و رفع انجماد بر كيفيت و ارزش تغذيه اي سه نوع سبزي؛فلفل دلمه اي، كرفس و كلم

18.  تاثير تغذيه سيلسيم بر پاسخ آنتي اكسيداتيو دو ژنوتيپ خيار به تنش شوري و سميت كادميم

19.  پاسخ آنتي اكسيداتيو دو رقم خيار به سطوح مختلف كمبود تا سميت عنصر نيكل در محيط هيدروپونيك

20.  تاثير سركه چوب كاج بر خصوصيات جوانه زني، رشد رويشي و زايشي خيار و ريحان

21.  ارزيابي تنوع ژنتيكي درون و بين چند توده تره ايراني با استفاده از نشانگر مولكولي SRAP و اندازه گيري فعاليت آنتي اكسيداني

22.  استفاده از پسماندهاي گياهي براي توليد بيو نانو ذرات روي جهت تغذيه گوجه فرنگي

23.  اثر تنش شوري برگياهان خيار پيوندشده روي پايه هاي مختلف

24.  اثركلريدكلسيم و سولفات روي برعملكرد و كيفيت قارچ دكمه اي

25.  بررسي تاثیر سيستم ونانو سيليسيوم بر جوانه زني بذر خربزه گرگاب در شرايط تنش شوري

26.  اثر منبع نیتروژن بر رشد رویشی خیار پیوندی بر روی پایه­های مختلف خانواده کدوئیان

27.  بررسی تاثیر تنش گرما در رشد خیار پیوندی بر روی پایه های مختلف خانواده کدوئیان

28.  بررسی تاثیر تنش سرما در رشد خیار پیوندی بر روی پایه های مختلف خانواده کدوئیان

29. ارزیابی مقاومت به خشکی خیار با استفاده از روش سیدبگ

30. بررسی اثر دما بر جذب کادمیوم و تغییر ویژگی­های رشدی در گیاه کاهو

31. اثر سطوح متخلف تيتانيوم و نانو تيتانيوم بر تغییرات فیزیولوژی، فتوسنتزی و جذب سایر عناصر در سطوح مختلف نیتروژن در گیاه گوجه فرنگي در شرایط آبکشت

32. بررسي تاثیر سيليسيوم ونانو سيليسيوم بر جوانه زني بذر خربزه گرگاب در شرايط تنش شوري

33. جوانه زني بذر خربزه مشهدي در بهارهاي مختلف سديم تحت تنش شوري

 

University Research

ارتقاء امنیت وب با وف ایرانی