انتقال به محتوای اصلی
For Better Performance Please Use Chrome or Firefox Web Browser
دکتر مریم حقیقی
دانشیار دانشکده کشاورزی
فرم جستجو
جستجو
English
فارسی
تغييرات ارزش غذايي كرفس در طي مراحل آماده سازي و نگهداري به صورت منجمد. مجله پژوهش هاي صنايع غذايي. 29(1)، 99-111.
ندا چنانی، سیدامیرحسین گلی،
مریم حقیقی
، جواد کرامت، لاله مهدی پور.
Journal Papers
ماه:
Spring
سال:
1398
خانه
زندگی نامه
انتشارات
پروژه ها
نرم افزارها
دروس
دانشجویان
آزمایشگاه
اطلس رنگی کتاب اصول تولید و پرورش کاربردی قارچ خوراکی
ثبت اختراع
کتاب
تحت نظارت وف ایرانی