انتقال به محتوای اصلی
For Better Performance Please Use Chrome or Firefox Web Browser
دکتر مریم حقیقی
دانشیار دانشکده کشاورزی
فرم جستجو
جستجو
English
فارسی
تاثیر غلظت های مختلف نیتروژن محلول غذایی و دمای ریشه بر شاخصهای تنشی در دو گیاه کاهو وفلفل دلمه ای. مجله علوم سبزی¬ها. (1)1، 20-11. https://doi.org/10.22034/iuvs.2015.15349
آتنا شیبانی راد،
مریم حقیقی
.
Journal Papers
ماه:
May
سال:
1395
خانه
زندگی نامه
انتشارات
پروژه ها
نرم افزارها
دروس
دانشجویان
آزمایشگاه
اطلس رنگی کتاب اصول تولید و پرورش کاربردی قارچ خوراکی
ثبت اختراع
کتاب
تحت نظارت وف ایرانی